Gokkasten makers

We hebben zoveel mogelijk spellen van zoveel mogelijk verschillende gokkasten makers verzameld om ze gratis te kunnen aanbieden.

Net Entertainment

netent

NetEnt is zonder twijfel de meest succesvolle gokkasten maker van dit moment. Zij zijn de makers van toppers zoals Starburst, Gonzo’s Quest, Super Flip en Twin Spin en ze hebben ook hele goede tafelspellen. We hebben ze allemaal gratis beschikbaar, dus je kan ze allemaal zonder risico spelen. Hier vind je alle gratis gokkasten van NetEnt.

Micro Gaming

microgaming

Als je ooit een jackpot gokkast gespeeld hebt, dan is de kans groot dat het een gokkast van Micro Gaming was. Zij zijn namelijk de makers van Mega Moolah en andere super populaire jackpot slots. Met deze gokkasten kan je miljoenen winnen en dat hebben een hoop mensen al eens gedaan. Hier vind je alle gratis gokkasten van Micro Gaming.

Play ’n Go

play n go

Play ’n Go is de grootste concurrent van NetEnt. Als ze bij NetEnt een gokkast met Vikingen maken, dan doet Play ’n Go dat ook meteen. Hebben ze bij NetEnt Gonzo’s Quest, dan krijg je bij Play ’n Go meteen een andere jungle gokkast. Dat betekent niet dat ze slechter zijn; beter goed gejat, dan slecht bedacht. Hier vind je alle gratis gokkasten van Play ’n Go.

Novomatic

Novomatic is gespecialiseerd in fruitautomaten. Ze zijn de makers van allemaal klassieke gokkasten die je nu ook online kan spelen. Deze fruitmachines zijn echt top als je liever geen gokkasten hebt met allemaal extra spelletjes en flitsende minigames. Hier vind je alle gratis gokkasten van Novomatic.

Yggdrasil

yggdrasil

Yggdrasil is een nieuwe gokkastenmaker die erg goede spellen maakt. Dat hebben ze voornamelijk te danken aan het feit dat ze veel personeel van NetEnt hebben overgenomen en zo enorm talentvolle spellenmakers in huis hebben gehaald. Hier vind je alle gratis gokkasten van Yggdrasil.

Thunderkick

Thunderkick is klein maar fijn. Ze hebben nog niet zoveel gokkasten als de meeste andere gokkasten makers, maar ze zijn eigenlijk allemaal wel van goede kwaliteit. Deze spellen zijn over het algemeen wat simpeler dan de spellen van Yggdrasil en NetEnt. Hier vind je alle gratis gokkasten van Thunderkick.